ZF Pharma Summit`14

Dragoş Damian, Terapia Ranbaxy: Pentru dezvoltarea industriei farma, este importantă existenţa unui dialog cu premierul României

Secțiune susținută de Medlife Logo

29 sep 2014 Autori: Andrei Cîrchelan , Cătălina Butan

Industria farmaceutică locală se poate dezvolta printr-o comunicare eficientă între mediul de business şi autorităţile statului, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia Ranbaxy la ZF Pharma Summit`14.

“Dacă se doreşte dezvoltarea acestei industrii, dacă vrem să atragem investitori, un lucru extrem de important este existenţa unui dialog nemijlocit cu primul ministru al României, pentru a înţelege constrângerile de care ne izbim în acest moment şi pentru a restaura lanţul valoric”, a declarat Dragoş Damian.

“După un îndelungat lobby al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente, Ministerul Economiei a pus în top 10 priorităţi industria farmaceutică până în 2020, rămâne să vedem ce facilităţi şi măsuri vor fi luate”, a mai spus managerul.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
industrie
, dezvoltare
, dragos damian
, premier
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide