Companii

Dragoş Dobrescu a început o nouă clădire de birouri în Bucureşti

Dragoş Dobrescu a început o nouă clădire de birouri în Bucureşti

Autor: Cristi Moga

01.10.2012, 00:07 5233

Omul de afaceri Dragoş Dobrescu, unul dintre cei mai discreţi investitori imobiliari din piaţa locală, a început lucrările la o nouă clădire de birouri în Capitală, situată în zona Piaţa Presei Libere, lângă parcul de afaceri Bucharest Business Park.

Dobrescu, cel care controlează grupul de firme Monolit, este considerat unul dintre cei mai lichizi investitori români din imobiliare, dar informaţiile publice despre el sunt extrem de puţine.

El s-a specializat pe dezvoltarea de clădiri de birouri de dimensiuni mici şi medii, iar în prezent are în curs de finalizare şi un alt centru de afaceri situat în Piaţa Charles de Gaulle, la intrarea în parcul Herăstrău.

Revenind la proiectul din Piaţa Presei, Dobrescu s-a asociat pentru această dezvoltare cu firma Basp Property, înfiinţată de omul de afaceri Petre Băjenaru, care deţinea terenul de 3.500 mp. Clădirea va avea patru etaje subterane, parter şi cinci etaje cu birouri, iar pentru realizarea structurii a fost contractată firma Conarg, deţinută de omul de afaceri Valentin Vişoiu din Piteşti.


Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO