Companii

Dragoş Panait, fondatorul restaurantului Red Angus şi-a deschis firmă de consultanţă în HoReCa. „Zilnic, în România se închid 5-10 restaurante şi se deschid tot atâtea“

Dragoş Panait este fondatorul restaurantului bucureştean Red Angus Steakhouse

Dragoş Panait este fondatorul restaurantului bucureştean Red Angus Steakhouse

Autor: Cristina Roşca

23.10.2019, 19:22 2864

Nota de plată medie, pentru o persoană, la un restaurant din România este de aproximativ 120 de lei, declară reprezentanţii HORA, iar valoarea sa creşte de la un an la altul.

Zilnic, în România se deschid între 5 şi 10 restaurante, însă se închid la fel de multe, potrivit lui Dragoş Panait, un antreprenor cu experienţă de circa un deceniu în HoReCa, care citează informaţiile HORA, Organizaţia Patronală a Hotelurilor şi Restaurantelor.

În acest context, antreprenorul a lansat Next Root Management Systems, o agenţie de consultanţă dedicată în exclusivitate afacerilor din industria HoReCa, business de la care aşteaptă afaceri de 60.000 de euro în 2019. Anul acesta, agenţia a demarat 6 proiecte de consultanţă HoReCa. Durata medie a unui program este între 3 şi 6 luni, în funcţie de complexitatea sa, iar rezultatele în materie de profitabilitate şi eficienţă sunt vizibile încă din primele luni de implementare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO