Companii

Dragoş Petrescu, City Grill: În trei-cinci ani vrem afaceri de 100 mil. euro, mizând pe deschiderea de restaurante şi pe extinderea dincolo de Bucureşti. Grupul estimează pentru 2024 o cifră de afaceri de 62 mil.euro, plus 10%

Dragoş Petrescu, City Grill: În trei-cinci ani vrem...

Autor: Cristina Roşca

02.06.2024, 12:37 1688

Grupul de restaurante City Grill, fondat în 2004, şi-a bugetat afaceri de 100 mil. euro în următorii 3-5 ani, mizând pe un avans al încasărilor susţinut de expansiune. Compania operează 24 de restaurante sub mai multe branduri, dar în ultimii ani a intrat şi pe segmentul de hotelărie.

„În următorii 3-5 ani vrem să mai deschidem încă 12 restaurante şi astfel vom putea ajunge la afaceri de 100 de milioane de euro“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill. El adaugă că segmentul de restaurante va fi principalul motor al businessului, divizia de hotelărie fiind secundară. Grupul vizează dezvoltarea în provincie, acum având prezenţă în Capitală.

„Dincolo de Bucureşti, primele oraşe în care vom merge vor fi Braşov şi Cluj-Napoca, iar asta în 2024-2025. Braşovul va exploda în următoarea perioadă, acum are şi aeroport. Trebuie să fim aici“, explică antreprenorul.

Grupul a apărut pe piaţă acum două decenii, când a fost deschis restaurantul City Grill din zona Primăverii, funcţional şi astăzi. City Grill şi-a bugetat pentru 2024 o cifră de afaceri de 62 mil.euro, plus 10%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24