Companii

Dragoş Petrescu, City Grill. Un antreprenor aflat la început de drum trebuie să-şi seteze just aşteptările: primul an va fi pe pierdere, al doilea pe breakeven şi abia al treilea pe profit

Dragoş Petrescu, Fondator City Grill: Ce a fost valabil pentru mine nu este relevant şi astăzi în acceaşi măsură. Dar mereu în prezent apar spaţii de dezvoltat proiecte viabile.

Dragoş Petrescu, Fondator City Grill: Ce a fost valabil pentru mine nu este relevant şi astăzi în acceaşi măsură. Dar mereu în prezent apar spaţii de dezvoltat proiecte viabile.

Autor: Cristina Roşca

09.12.2019, 18:32 217

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, a raportat afaceri de 148 mil. lei în primele nouă luni din 2019, în creştere cu 13% faţă de perioada similară a anului trecut.

Dragoş Petrescu, omul de afaceri care controlează grupul de restaurante City Grill, afir­mă că cea mai bună perioadă pentru busi­nes­sul său a fost intervalul 2009-2012, mai exact anii de criză şi de imediat după.

„În această perioadă au apărut avantaje com­peti­tive deosebite, bazate pe viteza de reacţie scă­zută a jucătorilor din piaţă, dar şi pe oportu­ni­tăţile de cost din partea terţilor  - inclusiv spaţii de închiriat - cumpărat (mai ieftine - n.red.), (şi pre­ţuri mai bune de la - n.red.) furnizorii de materii pri­me“, spune el. Afacerea a crescut şi după, ba chiar constant, însă el vorbeşte despre o bază pentru acest avans.

Grupul City Grill, unul din­tre cei mai puternici jucă­tori din industria restau­ran­te­or, a raportat afaceri de 148 mil. lei în primele nouă luni din 2019, în creştere cu 13% faţă de pe­rioada simi­lară a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO