Companii

Dragoş Petrescu, proprietarul City Grill, deschide un nou restaurant Trattoria Buongiorno în centrul vechi în decembrie

Antreprenori locali

Dragoş Petrescu, acţionar City Grill: Afacerile sunt pe creştere, în linie cu ce am bugetat

Dragoş Petrescu, acţionar City Grill: Afacerile sunt pe creştere, în linie cu ce am bugetat

Autor: Mirabela Tiron

16.10.2018, 00:06 1105

Grupul City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor, controlat de antreprenorul Dragoş Petrescu, va deschide un nou restaurant Trattoria Buongioro în centrul vechi, o investiţie de 300.000-400.000 de euro, până la final de an. 

„Vom deschide în decembrie un nou Trattoria Buongiorno, pe strada Covaci din centrul vechi, unde era Amsterdam Café (apoi a venit restaurantul BelMondo - n. red.). Investiţia se ridică la 300.000-400.000 de euro“, a spus pentru ZF Dragoş Petrescu. Acesta va fi al doilea restaurant sub brandul Trattoria Buongiorno din centrul istoric al Capitalei, dat fiind că anul trecut grupul City Grill s-a extins cu încă o unitate sub acest brand în centrul vechi (colţ cu Smârdan) şi încă una lângă Arena Naţională, o investi­ţie totală  ce se ridică la 1 mil. euro. Încă de la începutul anului antreprenorul spunea că mai caută spaţii  pentru încă două restaurante. „Afacerile sunt pe creştere, în linie cu ce am bugetat“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO