Companii

Drossos Chrysanthou, master francizat, 5asec: Am vândut tot ce am avut să cumpăr magazine 5asec

Drossos Chrysanthou, master francizat, 5asec: Am vândut...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 13:33 592

Master francizorul din România al  5asec, cea mai mare firmă de dry cleaning din lume, a spus în cadrul evenimentului ZF Forumul de franciză Transilvania că a vândut tot ce avea pentru  cumpăra magazine 5asec, iar investiţia a fost una inspirată, la un moment dat deschizând un magazin pe lună.

„Sunt mândru să spun că fiecare magazin al nostru este profitabil. 5asec este o companie care creşte pentru că este inovativă. Avem servicii suplimentare pe care competiţie nu le are sau are foarte puţine.”

Ce a mai spus Drossos Chrysanthou la ZF Forumul de franciză Transilvania:

  • Nu curăţăm hainele. Avem grjă de ele. Ca să ai grijă de haine, trebuie mult training. Nu este un job uşor şi nu este jobul care să poată fi copiat.
  • Va trebui să alegi business-ul bun sau locul de muncă la care să te simţi împlinit. Şi să ai uneltele necesare.
  • Avem un sistem de control complet digitalizat, de la momentul în care clientul îşi lasă hainele în magazin până le ridică.
 

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO