Companii

După Afaceri. Cum arată Bucureştiul prin ochii unora dintre cei mai longevivi expaţi. Vanya Panayotova, country general manager L’Oréal România: Un oraş ca Cenuşăreasa

Vanya Panayotova locuieşte la Bucureşti de circa doi ani, însă nu este la primul contact cu oraşul pe care l-a descoperit prima dată în 2004.

Vanya Panayotova locuieşte la Bucureşti de circa doi ani, însă nu este la primul contact cu oraşul pe care l-a descoperit prima dată în 2004.

Autor: Cristina Roşca

16.10.2020, 19:40 307

Vanya Panayotova este country general manager pentru L’Oréal România din toamna lui 2018, iar de la începutul acestui an a preluat şi conducerea operaţiunilor din zona Adria-Balcani, este vorba de Bulgaria, Croaţia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Slovenia, Albania, Muntenegru, Macedonia de Nord şi Kosovo. Născută la sud de Dunăre, în Bulgaria, Vanya locuieşte la Bucureşti de circa doi ani, însă nu este la primul contact cu oraşul pe care l-a descoperit prima dată în 2004. De altfel, ea a locuit în Caipitală împreună cu familia de trei ori, între 2004 şi 2007, între 2010 şi 2012 şi acum, începând cu acum doi ani.

„M-am născut la doar 270 de kilometri de România, la Varna în Bulgaria, motiv pentru care iubesc marea. Am absolvit facultatea de medicină, însă când am simţit că mediul economic se schimbă (în primii ani ai capitalismului – n.red.) am trecut înspre zona de business“, spunea ea la scurtă vreme după ce a preluat mandatul actual.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO