Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Alina Stanca, absolventă a unor cursuri de design vestimentar la Milano, a pus la bătaie 80.000 de euro pentru un brand propriu de modă, creat la Constanţa

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Alina Stanca,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.07.2021, 17:45 110

Cu 40.000 de euro pentru echipamente şi pentru site, apoi alţi 40.000 de euro pentru a susţine afacerea în primii ani, ea a pus bazele atelierului ei din Constanţa.

Alina Stanca a lucrat vreme de cinci ani într-un atelier de design vestimentar şi a absolvit secţia de Fashion Design la Institutul European de Design din Milano, unde aproximativ 10.000 de studenţi învaţă anual tainele croitoriei moderne. După aceste experienţe acumulate, a revenit în ţară şi a pus bazele Future Planet of Style, un brand avangardist de modă cu influenţe urbane, dar şi cu vibraţii romantice, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

„Totul a pornit din pasiune, transformându-se apoi în business. Este pasiunea de a face haine cusute cu grijă din materiale atent alese. Am fondat businessul prin accesarea de fonduri nerambursabile“, povesteşte Alina Stanca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO