• Leu / EUR4.9024
  • Leu / GBP5.4966
  • Leu / USD4.4632
Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. În Bucureşti au apărut restaurante specializate în preparate care au oul în rol principal. Ce se poate face din acest ingredient aparent banal?

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. În Bucureşti au apărut restaurante specializate în preparate care au oul în rol principal. Ce se poate face din acest ingredient aparent banal?

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2021, 17:00 131

Şi în alte localuri din Bucureşti şi din ţară, oul şi-a făcut loc în meniuri, însă gătit cu un twist.

Yolk şi ou_bucureşti sunt două localuri din Capitală care au pariat pe preparatele ce au la bază oul pentru a-şi construi meniurile, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri.

„Toate reţetele Yolk includ oul într-unul dintre cele trei metode termice clasice de preparare – omletă, fiert sau ochi. Reinterpretarea noastră constă în felul în care încorporăm gustul de ou cu alte gusturi. Sandvişul Amestecate conţine ouă ochi, doar că în timpul preparării spargem gălbenuşul şi îl amestecăm cu albuşul, astfel că orice muşcătură luată din sandviş conţine atât albuş, cât şi gălbenuş. Iar scrambledul din sandvişul Bătute este pregătit în tigaie cu un pic de unt şi cu chives, pentru extra pufoşenie şi extra fresh taste“, spun re­prezentanţii restaurantului Yolk – the egg station, din zo­na Pieţei Romane din Capitală.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9024
Diferență: -0,2523
Ieri: 4.9148
Azi: 4.4632
Diferență: -1,1517
Ieri: 4.5152
Azi: 5.4966
Diferență: -1,2078
Ieri: 5.5638
Azi: 4.9026
Diferență: -0,4831
Ieri: 4.9264