Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Ioana şi Alin Satmari produc fotolii suspendate într-un atelier din judeţul Mureş: Ne-am lansat în România, dar facem livrări şi în Uniunea Europeană

Materialele folosite sunt stofe de tapiţerie, dar şi câteva modele de catifea, sfori din bumbac 100%, produse în România.

Materialele folosite sunt stofe de tapiţerie, dar şi câteva modele de catifea, sfori din bumbac 100%, produse în România.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.08.2021, 00:06 314

Preţurile pentru un fotoliu suspendat premium încep de la 1.485 de lei şi ajung la 1.785 de lei, cu transport inclus pe teritoriul României.

Ioana şi Alin Satmari au plecat de la nevoia de confort atunci când au gândit conceptul HANG arOund, un nume pus pe un concept de fotoliu suspendat care se poate transforma rapid în hamac, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Hamacele HANG arOund prind formă în inima Transilvaniei, în comuna Corunca din judeţul Mureş, într-un atelier încă prea mic pentru planurile celor doi fondatori.

„Spaţiul numit «acasă» este unul intim, un loc în care nu facem compromis la calitate când vine vorba de achiziţii noi. Cel puţin aşa este în familia noastră. Decât să cumpărăm ceva ieftin şi prost, mai bine renunţăm la idee“, spune Ioana Satmari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO