Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Familiile Asan-Mic şi Guiman au investit câteva sute de mii de euro în Palincăria Transilvania, o distilerie care estimează să ajungă la o producţie de 2.000 de litri în 2021

Puteţi citi povestea Palincăriei Transilvania pe larg în ediţia de luna aceasta a revistei După Afaceri

Puteţi citi povestea Palincăriei Transilvania pe larg în ediţia de luna aceasta a revistei După Afaceri

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.04.2021, 18:30 198

La Palincăria Transilvania, din judeţul Braşov, se produc tradiţional, la foc de lemne, doar distilate din fructe. Merele şi prunele se află în rolul principal, ele provenind din livezile proprii, dar nu sunt singurele fructe valorificate.

Două familii – Asan-Mic şi Guiman – au început în 2014 să scrie povestea Palincăriei Transilvania situată în Râşnov, între Cetatea Râşnovului şi Castelul Bran, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri.

Palincăria Transilva­nia a plecat de la o pro­duc­ţie de câteva sute de litri, anual fiind autorizată şi înregis­tra­tă ca mică distilerie. În 2021, pro­prie­tarii estimează că vor ajunge la o producţie de cel puţin 2.000 de litri şi au în continuare planuri de creştere. Sumele investite de la începutul proiectului şi până astăzi depăşesc câteva sute de mii de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO