Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: Mircea Dragoş, fotograf de business: Dacă ar fi să adun afacerile pe care le conduc oamenii pe care i-am fotografiat, aş atinge miliardul de euro. De-a lungul anilor, Mircea Dragoş a fotografiat cei mai admiraţi CEO din România, cei mai buni manageri, cei mai bogaţi români

Mircea Dragoş, fotograf de business: Chiar dacă sunt companii care au renunţat la promovare în această criză pandemică, sunt şi multe care au pus accent pe promovare şi pe o prezenţă mai mare în presa de business.

Mircea Dragoş, fotograf de business: Chiar dacă sunt companii care au renunţat la promovare în această criză pandemică, sunt şi multe care au pus accent pe promovare şi pe o prezenţă mai mare în presa de business.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

11.02.2021, 19:00 213

Mircea Dragoş este un nume pe care puţini oameni de business din România nu-l cunosc. Pe cartea lui de vizită stă scris „business photographer“, adică fotograf de business. A ajuns pe acest drum după ce în copilărie şi-a descoperit înclinaţia către artă. Primul curs de fotografie l-a urmat când era în clasa a şasea, vreme de doi ani. Arta l-a pasionat dintotdeauna, aşa că în şcoala gimnazială a fost parte din orchestra şcolii şi a participat la mai multe concursuri de muzică, studiind la clape, orgă şi acordeon, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

Din 2011, face doar fotografie corporate, prin portrete de business, evenimente corporate şi fotografie de arhitectură. Cel mai drag îi este însă să facă portrete de business, un domeniu în care şi-a propus să scrie istorie.

De-a lungul anilor, Mircea Dragoş a fotografiat cei mai admiraţi CEO din România, cei mai buni manageri, cei mai bogaţi români. Spune că, „dacă ar fi să adun businessurile pe care le conduc oamenii pe care i-am fotografiat, aş atinge miliardul de euro“. Chiar şi pe cei mai „fioroşi“ dintre ei a reuşit să-i „îmblânzească“ doar punându-le în faţă aparatul foto.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO