Companii

Dusu, proprietarul Celco spune ca a refuzat o oferta de 70 mil. euro pentru compania de BCA care are o marja de profit de 34%

Dusu, proprietarul Celco: Am refuzat o oferta de 70 mil. euro

Nicolae Dusu, presedintele Celco

15.11.2009, 23:17 1069

Nicolae Dusu, presedintele Celco Constanta, al doilea jucator depe piata de BCA (beton celular autoclavizat), afirma ca a primitrecent o oferta de preluare de circa 70 mil. euro de la un fond deinvestitii, insa a refuzat-o pentru ca a considerat-o preamica.

"Fata de anii trecuti, cand refuzam orice oferta, anul acesta aminteles ca in capitalism totul este de vanzare. Am primit o ofertade preluare de 70 mil. euro, dar am refuzat-o pentru ca era preamica", a declarat pentru ZF Nicolae Dusu, care a mai refuzat anultrecut o oferta de preluare de 150 mil. euro.

Presedintele Celco afirma ca, din contra, este interesat deachizitii sau fuziuni pe piata si ca lucreaza cu firma de brokerajKBC Securities pentru a studia piata. "Noi suntem deschisi la maimulte variante de achizitii sau fuziuni, pentru ca este un momentprielnic, insa deocamdata preturile nu sunt cele mai bune. Cred cain urmatoarea perioada vom asista la scaderea preturilor", afirmael.

Dusu este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri dinConstanta, iar Celco este un business de 31,2 milioane de euro si omarja neta de profit de 34%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO