Companii

Eco Garden Construct din Cluj-Napoca recrutează 100 de oameni pentru îngrijirea spaţiilor verzi

Eco Garden Construct din Cluj-Napoca recrutează 100 de...

Autor: Laurentiu Cotu

09.08.2022, 16:45 113

Compania Eco Garden Construct din Cluj-Napoca, controlată de antreprenorul Mircea Crăciun, are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru îngrijitori spaţii verzi, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Eco Garden Construct se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi şi a grădinilor, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. Compania are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Sibiu, Londra şi Milano.

Clujenii de la Eco Garden se ocupă de însămânţareaşi montajul gazonului rulou, având parteneriate cu producătorii de gazon din pepinierele importante din ţară şi străinătate. Eco Garden Construct oferă servicii de mentenanţă a spaţiilor verzi rezidenţiale, industriale, terenuri sportive, grădini, spaţii verzi asociaţii de proprietari şi locatari, putând efecuta lucrări de plantări speciale oriunde în Europa, până în ţări precum Georgia, Azerbaidjan, Kazahstan,Turkmenistan sau Dubai, potrivit informaţiilor existente pe site-ul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO