Companii

EcoNews ZF

PAGINA VERDE

EcoNews ZF

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.03.2022, 00:04 98

♦ Florea Grup din Alba, cu activitate în mai multe domenii, precum construcţii, turism, transport şi distribuţie de carburanţi, îşi extinde parcul de maşini electrice, ţinta fiind să ajungă la 60 de vehicule, de la 40 câte are în prezent. În viitor, grupul vrea să implementeze şi fabricarea pavajelor din materiale reciclate sau utilizarea betonului ecologic, pentru a face activitatea mai sustenabilă. Grupul va instala de asemenea un proiect fotovoltaic constând în patru parcuri cu o suprafaţă totală de 10.000 de metri pătraţi pe cele patru fabrici Petra Pavaje pe care le deţine pe platformele industriale din Alba Iulia, Ploieşti, Arad şi Roman.

♦ Circa 85% dintr-un aparat electric vechi poate fi recuperat, reciclat şi reintrodus în circuitul economic ca materie primă secundară, arată datele asociaţiei Environ, ONG care colectează electronicele de la producători şi se ocupă de reciclarea lor. Din cauza conţinutului bogat de metale grele şi substanţe periculoase, deşeurile electrice sunt cele mai nocive tipuri de deşeuri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO