Companii

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. O platformă de e-learning foloseşte videoclipuri interactive pentru a preda cursuri angajaţilor

Educaţie, stil de viaţă şi wellness. O platformă de...

Autor: Ramona Cornea

29.08.2022, 00:06 253

♦ Pe platforma Mindclass, companiile private cer cursuri video cu integrare AI (inteligenţă artificială), de environment 360 realizat prin fotografii ale unităţilor reale şi experienţe 3D virtuale prin care angajaţii se familiarizează cu diverse echipamente de producţie sau laborator

♦ Mediul universitar este interesat să transforme cursurile clasice în varianta video, una mai interactivă pentru cursanţi.

Platforma de e-learning Mindclass foloseşte videoclipuri interactive pentru a preda cursuri angajaţilor. Mindclass se adresează atât companiilor cât şi universităţilor, generând conţinut video educativ cu ajutorul inteligenţei artificiale.

„Mindclass pune la dispoziţia clienţilor o librărie de peste 600 de cursuri în format SCORM acoperind o gamă largă de domenii, atât din mediul de business, cât şi din cel universitar, cum ar fi: comunicare, dezvoltare personală şi profesională, finanţe, limba engleză, management şi leadership, marketing, Microsoft office, project management, resurse umane, serviciu clienţi, transformare digitală, vânzări şi negocieri“, afirmă Petru Teodorescu, software BD director în cadrul HTSS (High-Tech Systems & Software), compania care a dezvoltat platforma.

Platforma de e-learning le este utilă angajaţilor care lucrează în domenii în care trebuie să urmeze periodic cursuri specifice, trebuie să obţină anumite acreditări în interiorul companiei sau de la instituţii de acreditare specifice, cum este cazul farmaciştilor, al notarilor şi profesorilor dar şi al angajaţilor care trebuie să facă periodic dovada instruirii în SSM sau PSI a angajaţilor. Pentru companiile private, cele mai cerute sunt cursurile video cu integrare AI (inteligenţă artificială), de environment 360 realizat prin fotografii ale unităţilor reale şi experienţele 3D virtuale prin care angajaţii se familiarizează cu diverse echipamente de producţie sau laborator.

„De asemenea, un interes sporit este şi pentru cursurile de compliance (SSM - protecţia muncii), cele de Excel sau de soft skills, care să antreneze tacticile de comunicare, feedback, lucru în echipă şi wellbeing ale angajaţilor.  Din partea mediului universitar există deschidere în a transforma cursurile clasice în varianta video, care este mai interactivă pentru cursanţi“,  mai spune reprezentantul HTSS.

Cursanţii sunt evaluaţi la finalul cursurilor şi pot obţine note. Criteriile de evaluare, notele şi certificările sunt stabilite în prealabil cu compania, astfel încât fiecare curs în parte să fie configurat.

„Evaluarile sunt realizate de obicei la final de capitol şi la finalul cursului şi pot fi integrate chiar şi în flow-ul de învăţare, inclusiv pe parcursul materialelor video. Notele şi certificările sunt generate de platformă dupa analiza performanţei cursanţilor“, afirmă Petru Teodorescu.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO