Companii

Egger România, companie activă în prelucrarea lemnului: Estimăm o creştere substanţială a cifrei de afaceri, deoarece pandemia a impulsionat dezvoltarea construcţiilor de locuinţe şi mai ales de case. Din punctul de vedere al investiţiilor, Egger România a bugetat aproximativ 15 milioane de euro

Egger România, companie activă în prelucrarea...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.07.2021, 20:20 5451

Egger România, parte a furnizorului austriac de materiale pe bază din lemn pentru mobilier şi amenajări interioare, construcţii şi pardoseli Egger, şi-a bugetat creştere pentru cifra de afaceri în 2021, în condiţiile dezvoltării pieţei imobiliare şi, în consecinţă, a unui număr tot mai mare de comenzi.

„Pandemia a impulsionat dezvoltarea construcţiilor de locuinţe şi mai ales de case. Această tendinţă pe piaţa construcţiilor din România este în acord cu profilul activităţii noastre. Până în acest moment, situaţia comenzilor înregistrate este foarte bună. În acest context, estimăm o creştere substanţială a cifrei de afaceri, în comparaţie cu 2020, an care a fost influenţat, aşa cum ştim cu toţii, de începutul pandemiei COVID-19“, spun reprezentanţii companiei.

Produsele realizate de Egger România sunt integrate în proiecte de uz privat (bucătării, dormitoare, amenajări interioare casnice), dar şi în proiecte destinate publicului larg, precum amenajări şi mobilier pentru restaurante şi magazine, în construcţia amenajărilor pentru târguri sau în sectorul comercial. Deşi previziunile financiare pentru 2021 sunt optimiste, trendul ascendent al costurilor materiilor prime, care se va menţine şi în următoarele luni, reprezintă o provocare importantă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO