Companii

Electroalfa: Continuăm angajările şi avem în plan o nouă fabrică

Autor: Roxana Petrescu

17.01.2017, 00:07 2772

Electroalfa, grup specializat în re­alizarea de echipamente elec­tri­ce de joasă şi medie tensiune, dar şi în proiecte la cheie din domeniul ener­getic, spune că a terminat anul trecut cu un business de 122 mil. lei (27 mil. euro), bugetul pen­tru anul acesta fiind con­stru­it pe o creştere de 15-20%.

Compania se va con­centra pe con­solidarea po­ziţiei pe pieţele ex­ter­ne, dar şi pe creşterea capa­ci­tăţilor de producţie. Firma are trei fabrici în Botoşani şi este controlată de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru.

„Grupul de firme Electroalfa a în­cheiat anul 2016 cu o cifră de afa­ceri de aproximativ 122 mil. lei. Divi­ziile de producţie echipamente elec­tri­ce şi confecţii metalice au înre­gis­trat creşteri de aproximativ 20-30% faţă de anii pre­ce­denţi. Pe fondul blo­că­rii lu­cră­rilor de investiţii în do­me­niul energetic din România, dar şi al modificării legii de achi­ziiţii pu­blice, cifra de afaceri a liniei de busi­ness an­treprenoriat (divizie a com­­pa­niei care înglobează pro­dusele Electro­alfa în lucrări la cheie - n.red.) a fost în uşoară scădere faţă de anul 2015“, spun reprezentanţii Electroalfa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO