Companii

Electrolux: Am crescut capacitatea de producţie a fabricii de la Satu Mare, ajungând la 1 milion de plite şi aragazuri în 2021. Exportăm către Europa, dar ne uităm şi la SUA şi Canada

Unitatea de producţie a Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste un secol, aceasta realiza înainte de a intra în portofoliul suedezilor aragazuri sub brandul Samus.

Unitatea de producţie a Electrolux din Satu Mare are o istorie de peste un secol, aceasta realiza înainte de a intra în portofoliul suedezilor aragazuri sub brandul Samus.

Autor: Cristina Roşca

21.11.2021, 09:52 637

Grupul suedez are pe piaţa locală atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie, la Satu Mare În fabrica locală sunt realizate plite şi aragazuri Pe piaţa din România suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%.

Piaţa de electrocasnice şi-a conti­nuat trendul ascendent în acest an, după un 2020 în care pan­de­mia i-a ţinut pe oameni mai mult în case şi i-a făcut să aloce bani suplimentari pentru produse care să le facă şederea mai plăcută. În 2021, deşi au putut călători din nou şi au putut ieşi la restaurant, oamenii au continuat să achiziţioneze frigidere, maşini de spălat şi aspiratoare, confirmă reprezentanţii Electrolux.

„Anul 2021 a reprezentat un an de creştere pentru piaţa de electrocasnice din România, conform datelor din cercetările de piaţă, iar businessul Electrolux România a ţinut pasul cu această creştere“, spun oficialii grupului suedez fără să înainteze cifre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO