Companii

Electronic Waste Management, o firmă care valorifică deşeuri electrice şi electronice, a ajuns de la mai puţin de 1 mil. lei la 19 mil. lei afaceri în patru ani

Electronic Waste Management, o firmă care valorifică...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2022, 17:15 197

Deşeurile electrice se referă la toate echipamentele care funcţionează pe bază de curent electric sau baterii. Durata lor medie de viaţă în România este de circa zece ani.

Electronic Waste Management, o companie care este deţinută de Geanina Mădălina Şuşnescu şi care se ocupă de valorificarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, a ajuns la 35 de angajaţi şi afaceri de 19 milioane de lei în 2021, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„Electronic Waste Management colaborează cu parteneri atât locali, cât şi externi, din Germania, în ceea ce priveşte valorificarea finală a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice colectate. Ne propunem să ne axăm pe reutilizarea unor echipamente care sunt încă funcţionale din punct de vedere tehnic, eliminând un volum substanţial de deşeuri“, se arată pe pagina de Facebook şi pe site-ul de prezentare a businessului fondat în 2017.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO