Companii

Elefant.ro va organiza un târg de carte exclusiv online. Sergiu Chircă, CEO: Peste un milion de cititori sunt aşteptaţi la elefantFest

Elefant.ro va organiza un târg de carte exclusiv online....

Autor: Roxana Rosu

19.05.2020, 10:45 401

Elefant.ro va organiza în perioada 27-31 mai elefantFest, cel mai mare târg de carte din acest an, desfăşurat exclusiv online, la care sunt aşteptaţi să participe peste un milion de cititori şi la care edituri vor avea standuri digitale şi lansări de carte.

 “Dorim să oferim iubitorilor de lectură posibilitatea de a participa, aşa cum au fost obişnuiţi în fiecare primăvară, la un eveniment cultural cu totul deosebit, în condiţii de maximă siguranţă. Totodată, sperăm ca, prin acest târg, să oferim o gură de aer industriei de carte, editurilor, partenerii noştri de 10 ani, într-un moment în care nu există posibilitatea de a organiza sau participa la un eveniment tradiţional, offline. Toate costurile cu organizarea acestui eveniment vor fi suportate de elefant.ro”, a declarat Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Platforma are listate peste 50.000 de titluri în limba română şi peste 600.000 în limba engleză, iar cele 40 de  edituri participante vor pregăti o serie de noutăţi şi lansări de carte.

Fiecare editură va avea un stand digital, pe care îl vor amenaja în funcţie de structura editorială şi de stilul vizual specific.

Cititorii vor avea o hartă a standurilor, un calendar oficial al lansărilor de carte, totul în mediul online. Clienţii vor putea achiziţiona cărţi cu autograf de la autorii preferaţi, într-o secţiune dedicată.

ElefantFest va găzdui şi un stand internaţional de carte în limba engleză, editată de case celebre precum DK, Penguin Books sau Random House.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO