• Leu / EUR4.7619
  • Leu / GBP5.4653
  • Leu / USD4.1988
Companii

Elmas Brasov si-a bugetat vanzari in crestere cu 10-15%, la 15 milioane de euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

Compania Elmas din Brasov, care produce si distribuie instalatii de ridicat, ascensoare, stivuitoare, poduri rulante sau sisteme de depozitare, estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor cu 10-15% fata de nivelul de 15 mil. euro in 2009.

"In estimarile facute ne bazam pe dezvoltarea activitatii companiei noastre la export, intrarea pe piata echipamentelor din industria forestiera, dezvoltarea unor noi produse si pe diversificarea serviciilor oferite pentru piata instalatiilor de ridicat", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Paraipan, brand manager al Elmas.

Potrivit reprezentantilor Elmas, compania brasoveana a devenit recent distribuitor autorizat al utilajelor forestiere John Deere Forestry in Romania, oferind diverse echipamente precum utilaje de recoltare busteni (harvestere), utilaje de transport busteni (forwardere), tractoare forestiere cu troliu sau utilaje de balotat.

Pe langa activitatile de productie, Elmas ofera si consultanta, suport tehnic, proiectare, expertize tehnice, import, export, montaj, intretinere si servisare in domeniul instalatiilor de ridicat.

Partenerii de afaceri ai companiei brasovene sunt firmele Demag Cranes & Components (poduri rulante si componente), Linde Material Handling (echipamente de ridicat si stivuit), Linde Hydraulics, Bucher Hydraulics (componente hidraulice pentru ascensoare), Hänel (depozite automatizate), Wöhr (sisteme de parcare auto) si Hiro Lift (platforme si ascensoare pentru persoane cu dizabilitati).

"In cursul anului 2009 am lansat pe piata ascensorul electric fara camera masinii Cirro, ca solutie de inlocuire a vechilor ascensoare din blocurile de locuinte existente, a carui viteza de deplasare este de 1,6 m/s. Pentru urmatoarea perioada, am prevazut in planul de investitii realizarea unui laborator de cercetare aplicativa in domeniul hidraulic si al electronicii industriale aplicate", a spus Marius Paraipan. Compania are sediul principal in Brasov si detine puncte de lucru in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Suceava, Timisoara, Targu-Mures, Oradea si Zalau.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

Principalele valute BNR - joi, 13:35
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7619
Diferență: 0,1262
Ieri: 4.7559
Azi: 4.1988
Diferență: 0,1121
Ieri: 4.1941
Azi: 5.4653
Diferență: -0,2591
Ieri: 5.4795
Azi: 4.1953
Diferență: 0,2054
Ieri: 4.1867