Companii

Elmas Brasov si-a bugetat vanzari in crestere cu 10-15%, la 15 milioane de euro

29.04.2010, 23:08 127

Compania Elmas din Brasov, care produce si distribuie instalatiide ridicat, ascensoare, stivuitoare, poduri rulante sau sisteme dedepozitare, estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor cu10-15% fata de nivelul de 15 mil. euro in 2009.

"In estimarile facute ne bazam pe dezvoltarea activitatiicompaniei noastre la export, intrarea pe piata echipamentelor dinindustria forestiera, dezvoltarea unor noi produse si pediversificarea serviciilor oferite pentru piata instalatiilor deridicat", a declarat pentru ZF Transilvania Marius Paraipan, brandmanager al Elmas.

Potrivit reprezentantilor Elmas, compania brasoveana a devenitrecent distribuitor autorizat al utilajelor forestiere John DeereForestry in Romania, oferind diverse echipamente precum utilaje derecoltare busteni (harvestere), utilaje de transport busteni(forwardere), tractoare forestiere cu troliu sau utilaje debalotat.

Pe langa activitatile de productie, Elmas ofera si consultanta,suport tehnic, proiectare, expertize tehnice, import, export,montaj, intretinere si servisare in domeniul instalatiilor deridicat.

Partenerii de afaceri ai companiei brasovene sunt firmele DemagCranes & Components (poduri rulante si componente), LindeMaterial Handling (echipamente de ridicat si stivuit), LindeHydraulics, Bucher Hydraulics (componente hidraulice pentruascensoare), Hänel (depozite automatizate), Wöhr (sisteme deparcare auto) si Hiro Lift (platforme si ascensoare pentru persoanecu dizabilitati).

"In cursul anului 2009 am lansat pe piata ascensorul electricfara camera masinii Cirro, ca solutie de inlocuire a vechilorascensoare din blocurile de locuinte existente, a carui viteza dedeplasare este de 1,6 m/s. Pentru urmatoarea perioada, am prevazutin planul de investitii realizarea unui laborator de cercetareaplicativa in domeniul hidraulic si al electronicii industrialeaplicate", a spus Marius Paraipan. Compania are sediul principal inBrasov si detine puncte de lucru in Bucuresti, Constanta, Ploiesti,Suceava, Timisoara, Targu-Mures, Oradea si Zalau.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO