Companii

eMAG introduce livrarea comenzilor în aceeaşi zi în Bucureşti şi va extinde serviciul şi în alte oraşe mari din ţară. Clienţii Genius vor beneficia de noile servicii gratuit

eMAG introduce livrarea comenzilor în aceeaşi zi în...

Autor: Roxana Rosu

19.07.2021, 10:27 3020

Retailerul online eMAG introduce posibilitatea de livrare a comenzii în aceeaşi zi în Bucureşti şi va extinde serviciul şi în alte oraşe mari din ţară, preţul fiind de 16,99 lei.

Serviciul este gratuit pentru membrii Genius.

Comenzile plasate pe platforma eMAG până la ora 12.30 vor putea fi livrate în aceeaşi zi atât la easybox, cât şi prin curier, şapte zile din şapte, chiar şi în weekend .

Serviciul eMAG Genius poate fi testat gratuit timp de o lună. Pe lângă livrarea în aceeaşi zi în Bucureşti, clienţii programului beneficiază şi de transport gratuit la peste trei milioane de produse la oricare dintre cele peste 1.300 de puncte easybox din ţară, de livrare a doua zi pentru comenzile plasate până seara târziu, precum şi de posibilitatea de retur într-o perioadă extinsă la 60 de zile, de restituirea instant a banilor pentru retururile la easybox.

„Am ascultat ceea ce ne spuneau clienţii, şi anume că ar comanda mai mult de la eMAG decât de la magazin, dacă am reuşi să livrăm mai repede, inclusiv în weekend. Acum am reuşit să le îndeplinim această dorinţă clienţilor din Bucureşti şi ne bucurăm că pot petrece mai mult timp în familie, cu prietenii sau practicând sportul preferat în loc să caute locuri de parcare la magazin”, a adăugat Tudor Manea, CEO eMAG.


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO