Companii

eMAG stabileste taxa fixa pentru livrarea la easybox, pentru comenzile eMAG si cele de pe Marketplace

eMAG stabileste taxa fixa pentru livrarea la easybox,...

Autor: Roxana Rosu

03.05.2022, 15:28 35467

Retailerul eMAG stabileşte de astăzi o taxă fixă de 9,99 lei la livrarea la easybox, atât pentru comenzile livrate de eMAG, cât şi pentru cele de la comercianţii din Marketplace.

În cazul în care un client plasează o comandă care conţine produse de la mai mulţi selleri, această taxă se va aplica pentru fiecare seller în parte.

„Oamenii caută soluţii cât mai simple, care să le ofere flexibilitate în organizarea timpului, iar cu ajutorul tehnologiei, livrarea la locker reuşeşte acest lucru, dovadă fiind adopţia foarte rapidă a acestei metode de către clienţi, deoarece astăzi, una din două comenzi plasate pe eMAG este livrată la easybox. Mai mult, oferirea acestui serviciu de către eMAG şi pentru comenzile plasate la selleri vine şi cu economii la bugetele clienţilor, care acum vor achita o taxă de livrare, în medie, cu 25% mai mică pentru fiecare comandă pe care o efectuează în Marketplace”, a declarat Stejara Pircan, Senior VP eMAG.

Serviciul rămâne gratuit pentru clienţii care au un abonament Genius, pentru produsele cu marcajul Genius.

Serviciul easybox, dezvoltat de către Sameday, a fost extins în toată ţara, ajungând la 2.700 de unităţi. Având în vedere preferinţa tot mai accentuată a oamenilor pentru livrarea la locker, eMAG are în vedere extinderea acestui tip de serviciu şi către reţelele altor curieri.

În plus,  serviciul Genius cu livrare rapidă şi transport gratuit la easybox a ajuns la peste 340.000 de clienţi activi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO