Companii

Emilia Crăciun, o corporatistă din Bucureşti, produce trufe şi batoane de ciocolată vegane după o investiţie de 3.000 de euro. „Până la sfârşitul anului sperăm să amortizăm investiţia şi chiar să obţinem profit.“

Un start-up pe zi

Într-o săptămână vânzările ajung la 8 kilograme de trufe şi batoane de ciocolată

Într-o săptămână vânzările ajung la 8 kilograme de trufe şi batoane de ciocolată

Autor: Florentina Niţu

03.04.2019, 00:05 1426

Emilia Crăciun a pus bazele bran­dului Liliem Truffles la începutul acestui an, în luna ianuarie, după ce a investit 3.000 de euro în aparatura necesară, din propriile economii. În prezent, ea lucrează şi în domeniul telecomunicaţiilor, afacerea fiind o pasiune, în curs de dezvoltare.

„Ideea de a-mi face o afacere mi-a venit după şase luni de la naşterea copilului. Atât eu, cât şi soţul meu avem un stil de viaţă sănătos şi am încercat să ne axăm pe nişa pro­duselor rawvegane şi vegane. Eram pa­sionată de dulciuri, dar nu m-am gândit nici­odată să fac un start-up în domeniul ali­mentar, având în vedere că eu lucrez în telecom. (…) Investiţia iniţială a fost de apro­xi­mativ 3.000 de euro, pentru achi­ziţio­na­rea aparaturii necesare“, povesteşte Emilia Crăciun, fondatoarea brandului Truffles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO