Energie

A apărut cea de-a opta ediţie a anuarului ZF Energie. Ce puteţi citi anul acesta

Anuarul ZF Energie, ajuns la a opta ediţie, este disponibil de astăzi în magazine

Anuarul ZF Energie, ajuns la a opta ediţie, este disponibil de astăzi în magazine

Autor: Roxana Petrescu

26.02.2019, 00:01 82

Cea de-a opta ediţie a Anuarului ZF Energie, disponibilă de azi în format print şi online, aduce informaţii la zi, statistici, dar şi previziuni ale celor mai puternici oameni din sectorul energiei electrice, petrolului, gazelor naturale, soluţiilor şi echipamentelor energetice.

Proiectul publicat pentru al optulea an consecutiv de ZF este realizat într-un format grafic prietenos chiar şi pentru cei care abia abordează acest segment strategic.

Anuarul ZF Energie apare la o săptămână după ce Ziarul Financiar a organizat cea de-a opta ediţie a ZF Power Summit, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate sectorului energetic local, conferinţă care a adus circa 40 de speakeri în faţa unui public format din peste 250 de specialişti.

Care sunt afacerile celor mai mari jucători din segmentul energetic, ce urmăresc consultanţii din energie în 2019, care sunt tendinţele din piaţa petrolului sau a gazului natural? Care au fost cele mai mari tranzacţii din energie all-time, ce a adus nou anul trecut şi ce pregătesc avocaţii pentru anul acesta? Care este viitorul smart city în România? Care va fi următoarea mare schimbare prin care va trece mixul energetic şi la ce să ne aşteptăm de la Bursă? Sunt bani pentru retehnologizarea Unităţii 1 de la Cernavodă după ce România a ratat investiţii de 7 miliarde de euro în energie?

Acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le veţi găsi abordate în ultima ediţie a anuarului ZF Energie.

Pentru mai multe informaţii, răsfoiţi paginile celui mai nou produs media ZF dedicat unei pieţe care ţine România în mişcare.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO