Energie

Acţionarii ArcelorMittal Galaţi i-au prelungit cu un an mandatul lui Bruno Ribo

Bruno Ribo activează în cadrul combinatului din anul 2009, pe poziţia de membru al consiliului  de management, iar în 2012 a preluat funcţia de director general.

Bruno Ribo activează în cadrul combinatului din anul 2009, pe poziţia de membru al consiliului de management, iar în 2012 a preluat funcţia de director general.

Autor: Mihaela Pascari

19.02.2016, 00:05 388
Bruno Ribo, 52 de ani, directorul general al celui mai mare combinat siderurgic local, ArcelorMittal Galaţi, controlat de miliardarul Lakshmi Mittal, a primit girul acţionarilor pentru a rămâne încă un an la conducerea businessului într-un context extrem de zbuciumat pentru industria oţelului.
 
Mandatul lui Ribo acordat iniţial pe o perioadă de trei ani a fost prelunagit până în februarie 2017 în adunarea generală a acţionarilor care a avut loc la finalul lunii ianuarie, conform datelor de la Monitorul Oficial. În aceeaşi adunare, consiliul de administraţie al fostului Sidex a numit-o pe Magda Van Grembergen în vârstă de 48 de ani în funcţia de membru provizoriu în consiliul de administraţie al combinatului, începând de luna aceasta.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO