Energie

Ana Ionascu, Microsoft: Putem arde etape în România în transformarea digitală a sectorului energetic. Putem vedea ce au vrut alţii să obţină şi să ajungem mai repede acolo

ZF Power Summit 2020

Ana Ionascu, Microsoft: Putem arde etape în România în...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.02.2020, 14:38 163

Ana Ionaşcu, senior executive enterprise accounts Microsoft, spune că România poate sări anumite etape în procesul de transformare tehnologică, deoarece poate observa care au fost obiectivele altor ţări şi poate dezvolta tehnologii pe care să le implementeze mai repede.

„Putem să ardem etape în România în transformarea digitală. Putem vedea ce au vrut alţii să obţină şi să ajungem mai repede acolo. Legat de staţile de încărcare electrică, compania B-Charging din Suedia a început cu 4 angajaţi. Şi-au dat seama că nu este uşor, au venit către Microsoft şi împreună cu noi au ajuns de la 4 staţii la 2.000 pentru că le-au dat angajaţilor flexibilitatea, au investit în cloud, au renunţat să se ocupe de lucrurile pe care nu le fac în mod special”, a spus Ana Ionaşcu, senior executive enterprise accounts Microsoft în cadrul evenimentului ZF Power Summit 2020.

 

Alte declaraţii:

Vrem să echipăm clienţii finali cu toată tehnologia necesară pentru a putea lua decizii în cunoştinţă de cauză. Avem clienţi care cer oferte personalizate. Astfel, am mers în direcţia de a înţelege nevoile clienţilor, am definit aceşti paşi pentru a putea echipa cu tehnologie şi servicii de care este nevoie de piaţă. Dar trebuie să vorbim cu companii din mai multe demonii pentru a putea dezvolta astfel de soluţii.

Peste 10 ani nu mai văd benzinăria ca loc în care se alimenteză, ci cred că va îngloba mai multe servicii definite de noile generaţii. Trebuie să aflăm ce vor şi să îi implicăm în deciziile noastre, astfel încât serviciile pe care le dezvoltăm să fie acceptate şi folosite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO