Energie

Appraisal & Valuation, companie care oferă servicii de evaluare, consultanţă şi dezvoltare imobiliară, va evalua peste 1000 de active ale companiei de stat Hidroelectrica, după ce a câştigat prin licitaţie publică un contract cu o durată de 3 ani

Appraisal & Valuation, companie care oferă servicii de...

Autor: Roxana Rosu

18.10.2021, 12:27 390

Appraisal & Valuation (simbol bursier APP), companie care oferă servicii de evaluare, consultanţă şi dezvoltare imobiliară, va evalua peste 1000 de active ale companiei de stat Hidroelectrica, după ce a câştigat prin licitaţie publică un contract cu o durată de 3 ani.

„Hidroelectrica este cea mai valoroasă companie de stat din România, raportând în primul semestru profituri cu adevărat remarcabile, de aceea suntem onoraţi să contribuim la dezvoltarea unei companii de succes, de o asemenea mărime. Acest contract reprezintă un plus de credibilitate atât pentru partenerii din ţară, cât şi pentru marile companii din Europa, pe care le vizăm în viitorul apropiat. Strategia noastră de creştere include extinderea pe pieţele internaţionale, iar experienţa din teren, calitatea serviciilor şi timpul excelent de răspuns sunt atuurile noastre de necontestat”, a declarat Andrei Botiş, CEO Appraisal & Valuation SA.

Hidroelectrica a încheiat primul semestru al anului cu o cifră de afaceri de 3,2 miliarde de lei, în creştere cu 77,9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Appraisal&Valuation a raportat afaceri de 2,76 mil. lei, în creştere cu 20,5% faţă de perioada similară a anului trecut, în timp ce profitul net s-a majorat cu 17%, la 363.065 lei.

Acţiunile Appraisal & Valuation SA sunt listate, sub simbolul APP, pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (piaţa AeRO) a Bursei de Valori Bucureşti. Compania a derulat un plasament privat de acţiuni, care s-a desfăşurat cu succes. Plasamentul privat de acţiuni, precum şi operaţiunile referitoare listării la bursă au fost intermediate de broker-ul TradeVille. 

Appraisal & Valuation, înfiinţată în 2010, este controlată în proporţie de 67,8% de Ioan Botiş, fondator şi preşedinte. Compania este deţinătorul brandului NAI Romania şi este reprezentant exclusiv al NAI Global în România şi Republica Moldova.

NAI Global reprezintǎ o reţea de companii imobiliare comerciale independente şi unul dintre cei mai mari furnizori de servicii imobiliare comerciale din întreaga lume, formată din 5.000 de profesionişti şi 375 de birouri în 55 de ţări din întreaga lume. Portofoliul de servicii al companiei cuprinde evaluări imobiliare, evaluarea companiilor, evaluarea obiectelor de artă, a terenurilor agricole, a fermelor de producţie, a halelor de depozitare şi producţie, precum şi ale echipamentelor tehnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO