ArcelorMittal: Vrem să angajăm în fiecare din următorii zece ani circa 100-150 de tineri

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 dec 2017 Autor: Simona Tatu

ArcelorMittal, cel mai mare combinat siderurgic din ţară, angajează în fiecare an între 100 şi 150 de tineri prin programul Şcoala de ucenici, program care va continua să funcţioneze şi în anii viitori, după cum spune Bruno Ribo, directorul general al combinatului de la Galaţi. 

„Am început în urmă cu doi ani un concept pentru muncitori care se numeşte Şcoala de ucenici, iar în fiecare an avem o promoţie nouă de 100-150 de noi muncitori. Vom continua acest program cel puţin 10 ani. Aceşti tineri sunt pregătiţi timp de un an şi jumătate în secţii cu ajutorul unor tutori. Considerăm că sunt multe de făcut în ceea ce priveşte educaţia tehni­că“, a mai spus Bruno Ribo.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ArcelorMittal
, tineri
, combinat
, program
, scoala
, continuare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide