Energie

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Mediului va delega din responsabilităţi autorităţilor publice

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Mediului va...

Autor: Alexandra PELE

02.07.2013, 16:05 162

Protecţia Mediului va iniţia o serie de întâlniri cu autorităţile locale din cele opt regiuni de dezvoltare pentru a descentraliza din activităţile de reglementare, autorităţile locale urmând să-şi asume mai multe responsabilităţi în acest sens, a explicat Mihail Fâcă, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Mediului (ANPM), la conferinţa "VIITORUL MEDIULUI", organizată de gândul.

"Am iniţiat un program de 8 întâlniri regionale - prima, pe 18 iulie, va fi cu zona Bucureşti-Ilfov, după care o sa trecem pe celelalte regiuni - program care vrem să fie o dezbatere vie între autorităţile locale şi autorităţile de mediu, un prim pas pentru realizarea unor ateliere de lucru. Noi încercăm ca prin acest program pe care îl lansăm să începem să stabilim această punte de dialog în aşa fel încât să se facă transferul acesta de competenţă cât mai repede posibil", a spsu Fâcă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO