Energie

Avocaţii de la Filip & Company au obţinut anularea unei sancţiuni impuse de ANRE pentru Energy Gas, într-o dispută din 2015 cu privire la stocurile minime de gaze pentru iarnă

Avocaţii de la Filip & Company au obţinut anularea unei...

Autor: Roxana Rosu

29.06.2021, 10:24 125

Casa de avocatură Filip & Company a obţinut în instanţă anularea sancţiunii impuse de Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei pentru Energy Gas Provider SRL, într-un litigiu privind obligaţia furnizorilor de gaze naturale de constituire a unor stocuri minime de gaze pe durata sezonului rece.

Echipa care a reprezentat furnizorul de gaze naturale în acest litigiu le-a implicat pe Liliana Dranca (senior associate) şi Irina Suătean (associate) din cadrul departamentului de litigii şi arbitraje al Filip & Company.

„Ne bucurăm că decizia Tribunalului Bucureşti este una favorabilă Energy Gas şi îi mulţumim clientului că ne-a acordat încrederea de a-l reprezenta într-un litigiu cu o asemenea miză. Soluţia Tribunalului reflectă pe deplin eforturile depuse de echipa noastră pe o perioadă de aproape 5 ani şi confirmă corectitudinea poziţiei Energy Gas faţă de angajamentele asumate în relaţia cu clienţii şi faţă de normele legale”,  spune Liliana Dranca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO