Best of ZF Power Summit ’18: Eric Stab, Engie România: Vedem o creştere semnificativă a numărului de conexiuni la reţeaua de gaze şi o migrare spre soluţii inteligente

23 feb 2018 Autor: Roxana Petrescu

Eric Stab, preşedinte & CEO al Engie România, cel mai mare furnizor de gaze local, un business de peste 1 miliard de euro, spune că în 2017 circa 65.000 de noi conexiuni au fost realizate la reţeaua de distribuţie administrată de companie, aceasta fiind una dintre principalele tendinţe din piaţa de profil l Ritmul alert generează însă anumite dificultăţi în găsirea firmelor de construcţii potrivite.

„Vedem o creştere semni­ficativă a numă­ru­lui de conexiuni la retea de gaze, lucru pe care nu îl mai vedem în alte ţări. Vedem o mişcare spre soluţii mai intelegente”, a declarat Stab în cadrul celei de-a şaptea ediţii a ZF Power Summit.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.02.2018

 
Cuvinte cheie:
gaze
, romania
, crestere
, retea
, solutii
, summit
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide