Energie

Best of ZF Power Summit 2019. Mazarine Energy: Am descoperit petrol nou în România după investiţii de 50 mil. $. Avem un program agresiv de forare

Best of ZF Power Summit 2019. Mazarine Energy: Am descoperit petrol nou în România după investiţii de 50 mil. $. Avem un program agresiv de forare

Spencer Coca, country manager la Mazarine Energy: „Am descoperit şi ţiţei nou în Romaâia, ca extensie a unor zăcăminte. Vrem să ne continuăm drumul. Producţia noastră este aproape în totalitate de petrol. Vom investi în continuare alte 50 de miloane de dolari anul acesta“.

Autor: Roxana Petrescu

27.02.2019, 18:05 1122

Mazarine Energy, unul dintre cei mai noi jucători de pe scena locală a hidrocarburilor, spune că anul acesta are un buget de investiţii de 50 de milioane de dolari în cele 28 de perimetre pe care le are în România. Compania continuă lucrările în contextul în care a reuşit să aducă la suprafaţă cantităţi noi de petrol, spunând că la nivel naţional România încă are un potenţial semnificativ.

„Perimetrele noastre sunt cu potenţial de ţiţei mai ales, mai puţin de gaze. Noi, în doi ani de zile, am investit mai mult de 50 de milioane de dolari şi continuăm. Avem un program agresiv de forare“, a declarat Spencer Coca, country manager la Mazarine Energy, în cadrul celei de-a opta ediţii a ZF Power Summit, conferinţa dedicată în exclusivitate temelor energetice orga­nizată de Ziarul Financiar în perioada 19-20 februarie.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO