Energie

Bogdan Badea, directorul general al Hidroelectrica: După introducerea OUG 114, consumatorul român a fost inteligent şi s-a îndreptat spre piaţa concurenţială

Bogdan Badea, directorul general al Hidroelectrica: După...

Autor: Teona Tomoiaga, Mediafax

03.10.2019, 12:16 506

După adoptarea OUG 114, consumatorul român a fost inteligent şi s-a îndreptat spre piaţa concurenţială, consumatorul a căutat şi a gasit oferte mai bune, deşi una dintre efectele ordonanţei a fost unul de panică, a declarat joi Bogdan Badea, Director General al Hidroelectrica.

“Hidroelectrica a fost una dintre companiile afectate de OUG 114. Strategia companiei noastre este una pe termen lung, asta asigurând un buget predictibil pe care compania şi acţionarii se poate baza. După 1 martie 2019, primul efect pe piaţa concurenţială a fost o creştere a preţutilor de tranzacţionare pentru energie cu livrare în anii 2020-2021, şi vom vedea anul viitor ce impact va avea acest lucru”, a completat Badea, în cadrul conferinţei cu tema "Care sunt efectele Ordonanţei de Urgenţă 114/118 asupra sectorului energetic?"

Totodată, Directorul General al Hidroelectrica a menţionat că obiectiul companiei este cel de asigurare a securităţii sistemului energetic naţional.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO