Energie

Carmen Neagu, noul CEO al EnergoBit, un business de peste 100 mil. €, după ce a lucrat în Transelectrica şi GE Energy

Carmen Neagu, noul CEO al EnergoBit, un business de peste 100 mil. €, după ce a lucrat în Transelectrica şi GE Energy

Carmen Neagu, CEO EnergoBit: „Obiectivele mele în calitate de CEO al EnergoBit sunt de a consolida poziţia companiei pe pieţele interne şi cele de export, profitând de oportunităţile viitoare din segmentele de transport şi distributie, generare de energie şi servicii industriale. Compania reprezintă o platformă puternică pentru dezvoltarea unui lider de piaţa independentă în CEE (Europa Centrală şi de Est – n.red.)“

Autor: Roxana Petrescu

15.01.2016, 00:08 3050

Clujenii de la EnergoBit începuseră la finalul anului trecut căutarea unui CEO pentru grupul specializat în furnizarea de echipamente şi servicii pentru industria energetică după demisia lui Mihai Tudor de la conducerea companiei.

Carmen Neagu, una dintre cele mai cunoscute pre­zenţe din domeniul ener­getic, va prelua de la 1 februarie funcţia de di­rector general executiv (CEO) al gru­pului EnergoBit, business pornit la înce­putul anilor ’90 de trei clujeni, Şte­fan Gadola, Ioan Socea şi Peter Pal. Creşterea susţinută a afacerilor le-a atras în 2012 atenţia polonezilor de la Innova Capital, fondul de inves­ti­ţii controlând în prezent businessul EnergoBit.

Numirea lui Carmen Neagu la con­ducerea EnergoBit vine în con­tex­tul în care fostul CEO, Mihai Tudor, executiv cu o experienţă de peste 20 de ani în industria IT&C, şi-a depus la finalul anului trecut mandatul din funcţia de CEO al EnergoBit.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO