Energie

Catedrala Neamului se face băiat deştept: Hidroelectrica semnează un contract cu Patriarhia Română pentru mai multe locuri, inclusiv Catedrala

Catedrala Neamului se face băiat deştept:...

Autor: Roxana Petrescu

28.08.2018, 14:29 2653

Hidroelectrica, cel mai ieftin producător de energie din România, a încheiat un contract de furnizare energie electrică cu Patriarhia Română - Administraţia Patriarhală, ce urmează să se deruleze pe o perioadă de un an începând cu data de 01.09.2018, incluzând mai multe locuri de consum, printre care şi Catedrala Mântuirii Neamului.

”Această colaborare vorbeşte într-o perioadă simbol - anul centenar, despre capacitatea poporului nostru de a se mobiliza pentru unitate în toate formele acesteia: credinţă, cultură şi, de ce nu, afaceri”, a declarat preşedintele directoratului Hidroelectrica, Bogdan Badea.

Compania a anunţat că are în perspectivă încheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice cu Arhiepiscopia Bucureştilor, dorind să se impună ca principalul furnizor de energie verde al Patriarhiei Române.

Anul acesta, Hidroelectrica a început furnizarea energiei electrică către RATB şi Metrorex.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO