Energie

Ce înseamnă conceptul de “casă verde” pentru unul dintre cei mai puternci dezvoltatori imobiliari din România? Aflaţi de la Mihai Alexandru, managing partner Nordis Goup, la ZF Power Summit 2022

Ce înseamnă conceptul de “casă verde” pentru unul...

Autor: Roxana Petrescu

23.02.2022, 21:22 261

Mihai Alexandru, managing partner Nordis Goup, unul dintre cei puternici dezvoltatori imobiliari din România, va participa la cea de-a 11-a ediţie a ZF Power Summit, în calitate de speaker. ZF Power Summit, cel mai important eveniment al platformei de informaţii ZF, ajunge anul acesta la cea de-a 11-a ediţie, complexitatea contextului în care se desfăşoară dezbaterile determinându-ne, pentru prima dată, să extindem durata evenimentului la 3 zile de dialog, în perioada 22-24 februarie. Evenimentul va putea fi urmărit online pe www.zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar.

Cum respectă cea mai ambiţioasă dezvoltare de la Malul Mării normele de mediu şi ce înseamnă conceptul de casă verde pentru Nordis Group?

Aflaţi răspunsurile de la Mihai Alexandru, managing partner Nordis Goup. Dezvoltatorul imobiliar a anunţat la finalul anului trecut începerea lucrărilor pentru etapa a doua din proiectul Nordis Mamaia care în final va avea 3.000 de camere de hotel si apartamente si 18.000 de mp de spaţii comerciale. A doua etapă prevede dezvoltarea a 1.160 de apartamente, 12 restaurante şi cafenele şi 26.000 de metri pătraţi de plajă.

Lansat în 2012, ZF Power Summit s-a transformat într-una din cele mai credibile platforme de discuţii dedicată în exclusivitate industriei energetice, reuşind an de an să adune în jurul temelor propuse elita sectorului care ţine o întreagă economie în mişcare. Anul acesta, mai mult ca niciodată, evenimentul se va concentra, alături de invitaţii săi, să identifice direcţiile necesare astfel încât oportunităţile aduse de tranziţia energetică să devină instrumente pentru relansarea unui sector aflat acum în tensiune maximă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO