Energie

CET Govora Râmnicu Vâlcea mizează pe venituri mai mari cu 21% care să o aducă pe plus

CET Govora apreciază că va avea în acest an un profit de 3,3 mil. lei din activitatea de exploatare

CET Govora apreciază că va avea în acest an un profit de 3,3 mil. lei din activitatea de exploatare

Autor: Carol Dan

16.06.2015, 00:06 293
ProducÂtorul de energie electrică şi termică CET Govora estimează că în acest an va produce mai multă energie termică şi abur, ceea ce îi va aduce venituri mai mari cu 21% faţă de anul precedent şi îl va trece pe plus, chiar dacă nesemnificativ, doar 30.000 lei, după pierderi de 42 mil. lei în 2014.
 
CET Govora asigură cu energie termică şi apă caldă oraşul Râmnicu Vâlcea, Oltchim, precum şi alte companii de pe platforma combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea.
 
Veniturile prognozate de companie pentru acest an sunt în valoare de 523,1 mil. lei (117,2 mil. euro), comparativ cu 433,5 mil. lei anul trecut, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli al comnpaniei. Compania aprecia că va produce mai puţină electricitate în acest an, dar mai mult abur şi că va livra mai multă apă fierbinte. Ca valoare, în acest an producţia companiei au urma să fie de 328 mil. lei, faţă de 305 mil. lei anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO