Energie

CEZ are o nouă conducere în România. Martin Zmelik va fi noul CEO al companiei

CEZ are o nouă conducere în România. Martin Zmelik va...

Autor: Roxana Petrescu

01.07.2014, 15:39 803

Martin Zmelik, fostul director operaţional al CEZ România, a preluat de azi funcţia de CEO, înlocuindu-l după nouă ani de mandat pe Jan Veskrna. În funcţia de director operaţional a fost numită Doina Vornicu, fostul director general al CEZ Distribuţie.

“Martin Zmelik a venit în România în februarie 2010, pentru a ocupa poziţia de director de operaţiuni în cadrul grupului CEZ în România. În timpul mandatului său, au fost finalizate parcul eolian CEZ din Dobrogea şi proiectul de retehnologizare a microhidrocentralelor de la nord de Reşiţa, rezultatele financiare ale grupului CEZ în România au înregistrat valori record la nivel de grup (2012), iar portofoliul existent a fost consolidate”, au declarat reprezentanţii CEZ România.

Începând cu 1 iulie, pentru poziţia de conducere a CEZ Distribuţie, a fost numit Ion Dobrescu, promovat din poziţia de director al direcţiei strategie şi dezvoltare a companiei.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO