Energie

Clienţii Tinmar Energy vor putea plăti facturile la curent prin terminalele PayPoint din magazine

Clienţii Tinmar Energy vor putea plăti facturile la...

Autor: Mona Scarisoreanu

05.12.2016, 12:01 177

Anunţul a fost făcut luni de PayPoint, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail.

Astfel, pentru a face o plată, clientul Tinmar Energy trebuie doar să se prezinte în cel mai apropiat magazin partener PayPoint cu factura şi să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. Vânzătorul se ocupă de întreg procesul, de la scanarea codului de bare de pe factură până la încasarea banilor în numerar, iar la final va înmâna consumatorului un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.). Accesul la serviciul PayPoint nu presupune plata niciunui comision şi nici nu este condiţionat de efectuarea de cumpărături în magazin.

Compania Tinmar-Ind, cu capital integral privat, a fost înfiinţată în 2001 şi este controlată de omul de afaceri Augustin Oancea. Ulterior, firma - care are ca obiect principal de activitate comercializarea energiei electrice - şi-a extins afacerea de tranzacţionare pe alte pieţele din Germania, Croaţia, Ungaria, Austria, Grecia, Bulgaria etc.

Printre principalii clienţi ai Tinmar se numără companiile Mercedes, Kronospan, Lidl, Nepi Invest, Metro, Doosan IMGB, Petrosantander, Arctic, Lukoil, Vodafone, Tuborg şi Carrefour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO