Conferinţa ZF „Piaţa energiei electrice, în tensiune maximă“. Hidroelectrica pariază pe retehnologizare

Secțiune susținută de Medlife Logo

8 dec 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Bogdan Nicolae Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, va participa la conferinţa ZF „Piaţa energiei electrice, în tensiune maximă“, care va avea loc marţi 12 decembrie, începând cu ora 9.30, la hotel JW Marriott

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, cu afaceri de 3,3 miliarde de lei anul trecut, mizează în 2018 pe diversificarea şi retehnologizarea activităţii.

„Este momentul să ne îndreptăm atenţia foarte clar către zona de investiţii, dezvoltare şi mentenanţă. Pentru anul 2018, ne dorim să ne consolidăm aceste activităţi. Ne-am propus să schimbăm filosofia de a face afaceri a Hidroelec­trica. Profitul este important, fireşte, dar, în paralel cu rezultatele financiare, este obli­gatoriu să facem investiţii, retehnologizări, să întărim structura internă, să ne dezvoltăm şi să diver­sificăm afacerile“, spune Bogdan Nicolae Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.12.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
hidroelectrica
, zf
, conferinta
, piata energiei
, tensiune
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide