Energie

Consumul de energie, plus 4% după primele zece luni din 2017, la fel ca în anul de graţie 2008. De unde a venit cererea?

Consumul de energie, plus 4% după primele zece luni din...

Autor: Roxana Petrescu

07.02.2018, 19:30 471

♦ Anul 2017 ar putea deveni cel mai bun din ultima decadă în ceea ce priveşte procentul de creştere a consumului de energie ♦ Dacă până acum industria era cea care mişca piaţa, anul trecut a fost vizibilă şi o creştere pronunţată a cererii de electricitate din zona populaţiei ♦ Pentru producători, veştile sunt foarte bune mai ales în contextul în care preţul energiei a atins în 2017 maximul ultimilor cinci ani. Cum va evolua consumul de energie anul acesta? Aflaţi la ZF Power Summit ’18.

În primele zece luni ale anului, ra­poar­te­le publicate de Autoritatea Naţio­nală de Reglementare în domeniul Energ­iei (ANRE) arată că pe plan local cererea de electricitate a crescut cu peste 4%, un nivel ri­di­cat în contextul în care în mod normal cererea de ener­gie nu avansează cu mai mult de 2% anual. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO