Energie

De ce a crescut preţul energiei şi ce înseamnă acest lucru pentru economie? Aflaţi la ZF Power Summit, direct de la „careul de aşi“ al producţiei de energie

De ce a crescut preţul energiei şi ce înseamnă acest...

Autor: Roxana Petrescu

30.01.2019, 10:00 566

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica, Cosmin Ghiţă, directorul general al Nucleaelectrica, Sorinel Boza, directorul general al CE Oltenia, şi Claudia Brânduş, preşedintele Romanian Wind Energy Asso­ciation, vin la ZF Power Summit 2019 pentru o dezbatere despre sectorul producţiei de energie electrică din România după una dintre cele mai dificile ierni pentru acest domeniu.

De ce a ajuns România la importuri de 20% din necesarul de consum în miez de iarnă? Ce a determinat creşterea abruptă a preţurilor? Ce impact va avea acest lucru asupra industriei? Cum vor modifica noile măsuri fiscale investiţiile din domeniu şi companiile active? Ce oportunităţi mai sunt în zona de energie regenerabilă? Ar tre­bui să apară anumite obligaţii privind capacităţile de stocare a energiei? Cât de acută este nevoia de investiţii în noi unităţi de producţie? Cu ce înlocuim ieşirea din funcţiune a unui reactor?

„Greii“ pieţei de energie electrică vin la cea de-a opta ediţia a ZF Power Summit pentru a vorbi despre viitorul şi provocările unui sector care la propriu ţine becul aprins în România.

ZF Power Summit, conferinţa care s-a transformat într-o referinţă pentru piaţa energiei prin calibrul invitaţilor săi şi prin calitatea dezbaterilor, va avea loc anul acesta în perioada 19-20 februarie, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, Bucuresti.

În 2019 ducem tradiţia mai departe şi vă invităm să participaţi activ la un nou ZF Power Summit, modificările fiscale venite pe final de an 2018, dar şi investiţiile necesare în domeniu generând premisele perfecte pentru dezbateri mai intense ca niciodată.

 

Greii din energie vin la ZF Power Summit, 19-20 februarie

 

Bogdan Badea, preşedintele directoratului Hidroelectrica

 
 
 
 
 
 

Cosmin Ghiţă, directorul general al Nucleaelectrica

 
 
 
 
 
 

Sorinel Boza, directorul general al CE Oltenia

 
 
 
 
 
 

Claudia Brânduş, preşedintele Romanian Wind Energy Association

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO