Din luna mai apare un nou producător de energie în România: Complexul Energetic Oltenia

22 mar 2012 Autor: Roxana Petrescu

Complexul Energetic Oltenia, structură formată în urma fuziunii dintre Complexul Energetic Turceni, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Craiova şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, va începe să funcţioneze în cepând cu luna mai, au anunţat reprezentanţii Ministerului Economiei.

"În data de 21.03.2012 au avut loc la sediul MECMA şedinţele consiliilor de administraţie ale Complexului Energetic Turceni, Complexului Energetic Rovinari, Complexului Energetic Craiova şi SNLO în care s-a aprobat proiectul de constituire a Complexului Energetic Oltenia. Prin această aprobare se asigură înfiinţarea şi funcţionarea Complexului Energetic Oltenia începând cu luna mai 2012", spun reprezentanţii Ministerului Economiei.

Potrivit acestora, înfiinţarea noii societăţi va contribui, printre altele, la susţinerea lucrărilor de investiţii aflate în derulare în cadrul societăţilor componente, care sunt de circa un miliard de euro din care 500 de milioane de euro investiţii de mediu şi 300 de milioane de euro investiţii în activitatea minieră.

 
Cuvinte cheie:
energie
, Complexul Energetic Oltenia

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide