Energie

Elbi Electric face 50 mil. euro pe an din proiectele de iluminat public

Elbi Electric face 50 mil. euro pe an din proiectele de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.06.2019, 00:07 1345

Distribuitorul român de echipamente de iluminat Elbi Electric & Lighting, controlat de omul de afaceri Cristinel Sandu, a lucrat la peste 80 de proiecte de modernizare a reţelelor de iluminat, derulate de autorităţile publice.

„Pe tot parcursul anului, Elbi a contractat şi executat un număr de 81 de proiecte pentru modernizarea reţelelor de iluminat public, acestea depăşind peste 29.000 de corpuri de iluminat instalate în localităţi de pe întreg teritoriul României“, spune Gabriel Lolea, IT manager al Elbi Electric & Lighting.

Afacerile companiei controlate de Cristinel Sandu au ajuns în 2018 la 50 de milioane de euro, după o uşoară scădere faţă de anul anterior, potrivit datelor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe şi celor furnizate de reprezentanţii companiei. Profitul a fost de peste două milioane de euro, în uşoară creştere, Elbi Electric & Lighting lucrând cu 140 de angajaţi.

În 2019, compania ţinteşte intrarea pe segmenul de cumpărături online, extinderea reţelei de puncte de desfacere offline şi creşterea afacerilor cu 14%, pe baza proiectelor de iluminat lansate de autorităţile publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO