Energie

ELCEN: Nu vom sista apa caldă în Capitală pentru lucrările de revizie

ELCEN: Nu vom sista apa caldă în Capitală pentru...

Autor: Mediafax

02.06.2016, 15:38 142

Potrivit comunicatului, până în data de 26 iunie 2016, când lucrările de revizie la CET Sud vor fi finalizate, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) va livra apa caldă prin CET Progresu şi CET Grozăveşti, care vor produce debitul, presiunea şi temperatura solicitate de RADET.

ELCEN precizează că revizia la CET Sud, care face parte din programul de revizie executat în fiecare an în vederea pregătirii pentru sezonul de încălzire, nu impune sistarea sau întârzierea livrării apei calde, care poate fi făcută fără restricţii prin celelalte centrale ale ELCEN. De altfel, manevra de pornire a CET Progresu a fost deja făcută, astfel că pentru revizia CET Sud nu mai sunt necesare alte manevre.

Comunicatul vine în contextul în care RADET a anunţat, miercuri, că în timpul de livrare al apei calde către locuitorii sectoarelor 2, 3 şi 4 ar putea fi resimţite întârzieri, ca urmare a lucrărilor de revizie de la CET Sud.

"Din punctul de vedere al ELCEN, nu vor exista probleme cu furnizarea apei calde. ELCEN nu răspunde însă de starea avansată de degradare a reţelei de distribuţie a RADET şi nici nu are atribuţii în gestionarea acestei reţele", se mai arată în comunicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO