Energie

Electrica a programat investiţii de 715 milioane euro până în 2018

Electrica a programat investiţii de 715 milioane euro...

Autor: Emil Popescu

22.09.2015, 15:35 468

Electrica a programat investiţii de 121 de milioane de euro pentru acest an şi de peste 715 milioane euro până în 2018, la finalul actualei perioade de reglementare, a anunţat marţi compania de distribuţie şi furnizare a energiei electrice. 

"Pe de o parte este nevoie de investiţii importante în segmentul de distribuţie, iar pe de altă parte avem deja în derulare proiecte de modernizare pentru îmbunătăţirea eficienţei şi pentru creşterea calităţii serviciilor", a declarat într-un comunicat directorul general al companiei, Ioan Roşca.

Electrica a anunţat totodată finalizarea lucrărilor de modernizare a staţiei 110/20 kV Lieşti, una dintre cele 27 de staţii de 110 kV din cadrul sucursalei SDEE Galaţi, un nod important pentru Sistemul Energetic Naţional. Investiţia a totalizat peste două milioane de euro, din care aproape jumătate a provenit dintr-o finanţare europeană nerambursabilă, şi a fost lansată în august 2013.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO