Energie

Electrica a investit 1,5 mil. lei pentru venirea Papei în România: a construit la Şumuleu Ciuc (Harghita) o linie subterană de 1.000 de metri. „Am construit în două săptămâni ce în mod normal durează 3-4 luni”

.

.

Autor: Liviu Popescu

21.05.2019, 11:40 3144

Electrica (EL), distribuitor de energie electrică listat la bursa românească, a construit la Şumuleu Ciuc (judeţul Harghita) o linie electrică subterană de tensiune medie cu o lungime de circa 1.000 de metri, în vederea venirii Papei Francisc pentru a ţine o slujbă la o mănăstire franciscană din această zonă. Proiectul a avut o valoare de circa 1,5 mil. lei.

„Papa o să vină în România şi va avea mai multe locaţii unde se va manifesta. Va fi la Bucureşti, la Iaşi, iar pentru Electrica va ajunge teoretic în trei locaţii: în Harghita la Şumuleu Ciuc, la Blaj, şi vrea să viziteze neapărat un sat de romi. La Blaj avem instalaţiile realizate. Marea provocare pentru noi a fost la Şumuleu Ciuc”, spune Corina Popescu, director general al Electrica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO